Statii de sortare

Protectia datelor

Protectia datelor

1. Cadrul normativ

Site-ul web detinut de S.C. Valcom 50 S.R.L. se supune legislatiei romane in vigoare, relatia dintre parti fiind guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

2. Informatii privind proprietarul si administratorul

Site-ul web valcom.ro este detinut si administrat direct de catre S.C. Valcom 50 S.R.L., ce are sediul social inregistrat la adresa: Strada Stefan Av. Protopopescu nr. 3, Sector 1, Bucuresti

Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti este J40/26583/1992

Codul unic de Inregistrare este RO 2795060

Societatea S.C. Valcom 50 S.R.L. realizeaza activitatea de prezentare a serviciilor exclusiv prin site-ul www.valcom.ro, fiind unica proprietate online pe care o detine si prin care isi prezinta serviciile. Orice alte asocieri sau prezentarea fara drept a datelor societatii nu angajeaza in niciun fel S.C. Valcom 50 S.R.L. fata de nicio persoana fizica sau juridica.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe site-ul www.valcom.ro apartin S.C. Valcom 50 S.R.L., prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. Valcom 50 S.R.L. care administreaza site-ul.

Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe aflata in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail office(at)valcom.ro

4. Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.valcom.ro administrat de S.C. Valcom 50 S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizeaza pe email sau telefonic.

Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Consumatorul este obligat sa furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. Valcom 50 S.R.L. de a anula comanda, fiind considerata fictiva.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu S.C. Valcom 50 S.R.L., va stam cu placere la dispozitie, la telefon 0732.300.137 si la adresa de e-mail valcom50@yahoo.com