Despre noi

 

MECANICA POIANA RUSCA S.R.L este o companie cu sediul in localitatea Teliucu Inferior, la 5 km de Hunedoara, care produce statii de sortare si utilaje independente pentru statii de sortare, fiind o intreprindere extrem de competitiva pe piata romaneasca de profil.
Inainte de a fi comercializate, produsele companiei sunt supuse testetor impuse de Standardele Internationale de Calitate, de catre specialisti foarte bine pregatiti si cu o vasta experienta in acest domeniu.

Toate utilajele produse de noi sunt certificate ICECON BUCURESTI.

Toate utilajele produse de noi au o garantie de 18 luni.

Procesul de productie este supravegheat indeaproape la toate nivelurile acestuia, incepand de la furnizorii de materii prime care sunt selectionati riguros si pana la livrarea marfii in conditii optime si in conformitate cu termenele prestabilite.

Toate produsele sunt realizate in cadrul firmei, prin sectiile de turnatorie, masini unelte, confectii metalice, tratamente termice,debitari cu plasma si oxiacetilenice comandate de calculator si vopsitorie.

Conducerea firmei este preocupata permanent de relatiile cu clientii, urmarind satisfacerea intr-o masura cat mai mare a nevoilor acestora. Peste 90% din firmele care ne-au contactat au deventi clienti fideli ai companiei, multumiti de calitatea produselor si de preturile competitive.
Beneficiind de un management riguros si performant, cei 60 de angajati ai intreprinderii, contribuie la atingerea permanenta a standardelor noastre profesionale: calitate si performanta.